Begeleiding zwangerschap Elsenbrug bij AVEA

Het kan zijn dat je eerste zwangerschap is aangebroken. Er zal hierbij veel gaan veranderen in je leven, uiteraard ook aan je lichaam. Mocht het moment aangebroken zijn, dan kunnen wij u helpen met begeleiding zwangerschap Elsenbrug . Voor vragen waar u tegen ons aanloopt tijdens het zwangerschapsproces kunt u ook bij ons terecht.

Wanneer moet u contact met ons opnemen?

Kraamzorg Elsenbrug Rondom de 34e week van de zwangerschap zullen we in gesprek gaan met u en uw partner over de bevalling. Hierin bespreken we de begeleiding zwangerschap Elsenbrug zoals u het wilt. Daarnaast komt het beladvies aan de orde en het eventueel bespreken van jullie geboorteplan. Het geboorteplan is een document waarin je je wensen en verwachtingen voor de bevalling opschrijft. Zo kunnen wij hier rekening mee houden. Het is namelijk voor de verloskundige belangrijk wat uw verwachtingen zijn. Daarom is begeleiding zwangerschap Elsenbrug van groot belang. Wij helpen u om een hoop zorgen uit handen te nemen, zodat u kan genieten van de zwangerschap.

De eerste week na de bevalling

Na de bevalling komen wij als begeleiding zwangerschap Elsenbrug nog zo’n vier keer bij jullie thuis langs. Zo weten wij zeker dat alles goed gaat. Onze verloskundige zal ook tijdens haar bezoek vragen stellen over jouw gezondheid. Daarnaast kunt u ons natuurlijk ook altijd vragen stellen. Wij zullen u dan ook zo goed mogelijk advies geven. Mochten er complicaties optreden, dan zal de verloskundige  gaan overleggen met uw huisarts of met de gynaecoloog.

Interesse in begeleiding zwangerschap Elsenbrug ? Neem dan contact op met AVEA Verloskundigen. U kunt uzelf via de site aanmelden middels het aanmeldformulier. Tevens kunt u altijd contact met ons opnemen via 015-214 44 42.

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Avea Verloskundigen gebruikt cliëntgegevens alleen voor het doel waarvoor de gegevens zijn opgeslagen. Wij delen cliëntgegevens niet met derden, tenzij dit voor het opslagdoel nodig is. We bewaren cliëntgegevens niet langer dan nodig is op basis van het opslagdoel van de gegevens. We houden met alle mogelijke middelen en maatregelen cliëntgegevens veilig voor inzage van onbevoegden. Avea Verloskundigen vraagt toestemming aan de cliënten voor het opslaan van persoonsgegevens, als er geen behandelcontract gesloten is. We informeren cliënten over de rechten van de cliënt ten aanzien van haar persoonsgegevens. Avea Verloskundigen informeert haar cliënten over het doel van de verwerking van persoonsgegevens en we informeren cliënten indien we bijzondere handelingen met de persoonsgegevens gaan verrichten.