Begeleiding zwangerschap Elsenburg

Begeleiding zwangerschap Elsenburg

Het kan zijn dat je eerste zwangerschap is aangebroken. Er zal hierbij veel gaan veranderen in je leven, uiteraard ook aan je lichaam. Mocht het moment aangebroken zijn, dan kunnen wij u helpen met begeleiding zwangerschap Elsenburg . Voor vragen waar u tegen ons aanloopt tijdens het zwangerschapsproces kunt u ook bij ons terecht.

Wanneer moet u contact met ons opnemen?

Rondom de 34e week van de zwangerschap zullen we in gesprek gaan met u en uw partner over de bevalling. Hierin bespreken we de begeleiding zwangerschap Elsenburg zoals u het wilt. Daarnaast komt het beladvies aan de orde en het eventueel bespreken van jullie geboorteplan. Het geboorteplan is een document waarin je je wensen en verwachtingen voor de bevalling opschrijft. Zo kunnen wij hier rekening mee houden. Het is namelijk voor de verloskundige belangrijk wat uw verwachtingen zijn. Daarom is begeleiding zwangerschap Elsenburg van groot belang. Wij helpen u om een hoop zorgen uit handen te nemen, zodat u kan genieten van de zwangerschap.

De eerste week na de bevalling

Na de bevalling komen wij als begeleiding zwangerschap Elsenburg nog zo’n vier keer bij jullie thuis langs. Zo weten wij zeker dat alles goed gaat. Onze verloskundige zal ook tijdens haar bezoek vragen stellen over jouw gezondheid. Daarnaast kunt u ons natuurlijk ook altijd vragen stellen. Wij zullen u dan ook zo goed mogelijk advies geven. Mochten er complicaties optreden, dan zal de verloskundige  gaan overleggen met uw huisarts of met de gynaecoloog.

Interesse in begeleiding zwangerschap Elsenburg ? Neem dan contact op met AVEA Verloskundigen. U kunt uzelf via de site aanmelden middels het aanmeldformulier. Tevens kunt u altijd contact met ons opnemen via 015-214 44 42.

Welkom bij Avea Verloskundigen

Begeleiding zwangerschap

Je bent bij ons van harte welkom

Aanmelden zwangerschap

Als je zwanger bent nodigen wij jou en je partner van harte uit om je bij ons aan te melden voor de begeleiding tijdens de zwangerschap.

Aanmelden kraamperiode

Als je zwanger bent nodigen wij jou en je partner van harte uit om je bij ons aan te melden voor de begeleiding tijdens de kraamperiode.

Aanmelden kinderwens

Ben je nog niet zwanger, maar wil je dit wel graag zwanger worden? Meld jezelf en je partner dan aan voor ons kinderwensspreekuur.

Neem vrijblijvend contact op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)