Corona

Beste zwangere en partner,

Wij willen jullie op onze website graag op de hoogte houden met betrekking tot de laatste ontwikkelingen rondom het corona virus. Op het plaatje staat kort weergegeven wat de maatregelen inhouden voor onze praktijk en de verloskundige zorg.

Voor meer informatie, klik HIER

We willen jullie ook vragen om onze facebookpagina in de gaten te houden. Daarnaast zullen we jullie op de hoogte houden per mail bij belangrijke veranderingen en om jullie op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen en de gevolgen hiervan op de verloskundige zorg.

In onderstaand filmpje kunnen jullie zien waarom we de maatregelen van de KNOV en het RIVM in acht willen houden.

Welkom bij Avea Verloskundigen!

Het krijgen van een kindje is een unieke, spannende en zeer bijzondere gebeurtenis. In onze kleinschalige praktijk bieden wij betrokken en persoonlijke zorg tijdens de zwangerschap, de bevalling en in het kraambed.

Onze missie is een gezonde moeder en kind, waarbij de moeder en vader tevreden en met plezier terugdenken aan de zwangerschap, bevalling en het kraambed.

Wij staan voor betrokken en persoonlijke zorg op maat, waarbij de cliënte en haar partner centraal staan. Autonomiteit staat voor ons hoog in het vaandel. Wij geloven in het natuurlijke proces van zwangerschap en bevalling en passen risicoselectie toe gedurende dit hele traject. Wij werken nauw samen met de gynaecoloog en andere disciplines waar nodig.

We staan beiden ingeschreven in het kwaliteitsregister van de KNOV en blijven up to date middels het volgen van scholingen, symposia, vakliteratuur e.d.

Daarnaast bieden wij:

  • Een klein team met persoonlijke zorg
  • Elke dag spreekuur
  • Vier verschillende spreekuurlocaties
  • Regelmatig avondspreekuur
  • Echo’s
  • Kinderwensconsult

Met deze site hopen wij jullie al veel informatie te geven. Bij vragen mogen jullie altijd contact met ons opnemen.

We kijken er naar uit om jullie in onze praktijk te mogen ontvangen!

Melanie en Joyce

Volg ons op
[facebook-page href="/AveaDelft/" width="340" height="450" align="left" hide_cover="false" show_facepile="false" show_posts="true"]