Verloskundige in Rijswijk bij AVEA

Het kan zijn dat je eerste zwangerschap is aangebroken. Er zal hierbij veel gaan veranderen in je leven, uiteraard ook aan je lichaam. Mocht het moment aangebroken zijn, dan kan verloskundige in Rijswijk u helpen met de bevalling. Voor vragen waar u tegen ons aanloopt tijdens het zwangerschapsproces kunt u ook bij verloskundige in Rijswijk terecht.

Wanneer moet u verloskundige in Rijswijk bellen?

Rondom de 34e week van de zwangerschap zal verloskundige in Rijswijk met jou en je partner in gesprek gaan over de bevalling. Hierin komt het beladvies aan de orde en het eventueel bespreken van jullie geboorteplan. Het geboorteplan is een document waarin je je wensen en verwachtingen voor de bevalling opschrijft. Zo kan verloskundige in Rijswijk hier rekening mee houden. Het is namelijk voor verloskundige in Rijswijk belangrijk wat uw verwachtingen zijn. Na afloop komt jullie plan in onze dienstmap, zo weet iedere verloskundige in Rijswijk wat jullie verwachtingen zijn.

De eerste week na de bevalling

Na de bevalling komen wij als verloskundige in Rijswijk nog zo’n vier keer bij je thuis langs. Zo weten wij zeker dat alles goed gaat. Onze verloskundige in Rijswijk zal ook tijdens haar bezoek vragen stellen over jouw gezondheid. Daarnaast kunt u ons natuurlijk ook altijd vragen stellen. De verloskundige in Rijswijk zal u dan ook zo goed mogelijk advies geven. Mochten er complicaties optreden, dan zal de verloskundige in Rijswijk gaan overleggen met uw huisarts of met de gynaecoloog.

Interesse in verloskundige in Rijswijk ? Neem dan contact op met AVEA Verloskundigen. U kunt uzelf via de site aanmelden middels het aanmeldformulier. Tevens kunt u altijd contact met ons opnemen via 015-214 44 42.

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Avea Verloskundigen gebruikt cliëntgegevens alleen voor het doel waarvoor de gegevens zijn opgeslagen. Wij delen cliëntgegevens niet met derden, tenzij dit voor het opslagdoel nodig is. We bewaren cliëntgegevens niet langer dan nodig is op basis van het opslagdoel van de gegevens. We houden met alle mogelijke middelen en maatregelen cliëntgegevens veilig voor inzage van onbevoegden. Avea Verloskundigen vraagt toestemming aan de cliënten voor het opslaan van persoonsgegevens, als er geen behandelcontract gesloten is. We informeren cliënten over de rechten van de cliënt ten aanzien van haar persoonsgegevens. Avea Verloskundigen informeert haar cliënten over het doel van de verwerking van persoonsgegevens en we informeren cliënten indien we bijzondere handelingen met de persoonsgegevens gaan verrichten.