Verloskundige praktijk in Ministerbuurt bij AVEA

Het kan zijn dat uw eerste zwangerschap is aangebroken. Er zal hierbij veel gaan veranderen in uw leven, uiteraard ook aan uw lichaam. Mocht het moment aangebroken zijn, dan kan verloskundige praktijk in Ministerbuurt u helpen met de bevalling. Voor vragen waar u tegen ons aanloopt tijdens het zwangerschapsproces kunt u ook bij verloskundige praktijk in Ministerbuurt terecht. Om de kwaliteit van de verloskunde te waarborgen, is onze verloskundige praktijk in Ministerbuurt ingeschreven in het kwaliteitsregister van de KNOV.

Wie zijn wij?

Bij onze verloskundige praktijk in Ministerbuurt werken wij met twee vaste enthousiaste verloskundigen: Melanie Blankesteijn en Joyce van Hees.

Wanneer moet u verloskundige praktijk in Ministerbuurt bellen?

Rondom de 34e week van de zwangerschap zullen de verloskundige van de verloskundige praktijk in Ministerbuurt met jou en je partner in gesprek gaan over de bevalling. Hierin komt het beladvies aan de orde en het eventueel bespreken van jullie geboorteplan. Het geboorteplan is een document waarin je je wensen en verwachtingen voor de bevalling opschrijft. Zo kan de verloskundige van de verloskundige praktijk in Ministerbuurt hier rekening mee houden. Het is namelijk voor de verloskundige praktijk in Ministerbuurt belangrijk wat uw verwachtingen zijn. Na afloop komt jullie plan in onze dienstmap, zo weet iedere verloskundige van onze verloskundige praktijk in Ministerbuurt wat jullie verwachtingen zijn.

De eerste week na de bevalling

Na de bevalling komen wij van verloskundige praktijk in Ministerbuurt nog zo’n vier keer bij je thuis langs. Zo weten wij zeker dat alles goed gaat. Onze verloskundige van onze verloskundige praktijk in Ministerbuurt zal ook tijdens haar bezoek vragen stellen over jouw gezondheid. Daarnaast kunt u ons natuurlijk ook altijd vragen stellen. De verloskundige praktijk in Ministerbuurt zal u dan ook zo goed mogelijk advies geven. Mochten er complicaties optreden, dan zal de verloskundige praktijk in Ministerbuurt gaan overleggen met uw huisarts of met de gynaecoloog.

Interesse in verloskundige praktijk in Ministerbuurt ? Neem dan contact op met AVEA Verloskundigen. U kunt uzelf via de site aanmelden middels het aanmeldforumlier. Tevens kunt u altijd contact met ons opnemen via 015-214 44 42.

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Avea Verloskundigen gebruikt cliëntgegevens alleen voor het doel waarvoor de gegevens zijn opgeslagen. Wij delen cliëntgegevens niet met derden, tenzij dit voor het opslagdoel nodig is. We bewaren cliëntgegevens niet langer dan nodig is op basis van het opslagdoel van de gegevens. We houden met alle mogelijke middelen en maatregelen cliëntgegevens veilig voor inzage van onbevoegden. Avea Verloskundigen vraagt toestemming aan de cliënten voor het opslaan van persoonsgegevens, als er geen behandelcontract gesloten is. We informeren cliënten over de rechten van de cliënt ten aanzien van haar persoonsgegevens. Avea Verloskundigen informeert haar cliënten over het doel van de verwerking van persoonsgegevens en we informeren cliënten indien we bijzondere handelingen met de persoonsgegevens gaan verrichten.