Joyce van Hees

Geboren en getogen in Zuid-Limburg, ben ik in juli 2010 in Maastricht afgestudeerd als verloskundige. Sindsdien heb ik door het hele land gewerkt als waarneemster.

In maart 2013 ben ik als waarneemster bij Avea gaan werken. Sinds 1 augustus 2014 heb ik mijn grote droom verwezenlijkt en mag ik mij maat van deze praktijk noemen! Hiervoor heb ik het mooie Zuid-Limburg verlaten en ben ik met mijn man verhuisd naar Rijswijk.

Sinds mijn 11e weet ik al dat ik verloskundige wil worden en ik denk dat het allemaal is begonnen toen mijn moeder zwanger was van mijn zusje toen ik nog geen 4 was. Ik herinner mij nog goed dat ik de eerste keer het knopje van de doptone in mocht drukken en het hartje van mijn zusje hoorde kloppen. Ik kan mij geen mooier beroep voorstellen en ik zou ook niets anders willen doen. Ik voer mijn werk iedere dag met heel veel passie, liefde en plezier uit.

Mijn missie is om persoonlijke zorg op maat te leveren voor iedere cliënt en haar partner en dat zij tevreden terugkijken op de zwangerschap, bevalling en kraambed.

Om mijn vaardigheden uit te breiden ben ik de opleiding basisechoscopie gaan volgen. Sinds oktober 2014 mag ik mij ook echoscopiste noemen.

In mijn vrije tijd zing ik graag, houd ik ervan om te koken en breng ik graag tijd door met mijn man, familie en vrienden. Daarnaast kan ik een goede film of boek waarderen.

Ik hoop jullie snel te zien en wens jullie toe: een fijne zwangerschap, mooie bevalling en een wolk van een baby!