Aanmelden

Aanmelden bij AVEA Verloskundigen

Woon je in Delft, Delfgauw, Den Hoorn, Schipluiden, het aan Delft grenzende deel van Rijswijk of in Ypenburg, dan ben je bij ons van harte welkom. Onze praktijkassistente is dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 8:00 en 12:00. Je kunt je ook online aanmelden via ons aanmeldformulier. Onze assistente neemt daarna contact met je op voor het maken van een eerste afspraak. Indien je eerder bent bevallen, maar niet in deze praktijk, willen we je vragen de gegevens daarvan op te zoeken/op te vragen en bij de eerste controle mee te nemen. Indien jouw zwangerschap begeleid wordt door de gynaecoloog, dan kun jij je bij onze praktijk aanmelden voor de begeleiding tijdens de kraamperiode.

Je bent bij ons van harte welkom

Aanmelden zwangerschap

Als je zwanger bent nodigen wij jou en je partner van harte uit om je bij ons aan te melden voor de begeleiding tijdens de zwangerschap.

Aanmelden kraamperiode

Als je zwanger bent nodigen wij jou en je partner van harte uit om je bij ons aan te melden voor de begeleiding tijdens de kraamperiode.

Aanmelden kinderwens

Ben je nog niet zwanger, maar wil je dit wel graag zwanger worden? Meld jezelf en je partner dan aan voor ons kinderwensspreekuur.