Kinderwens

Kinderwens

Ben je nog niet zwanger, maar wil je dit wel graag worden? Dan kun je bij ons terecht op het kinderwensspreekuur. Wij bieden een gesprek aan, waarin wij adviezen geven op basis van jou/ jullie situatie. Het doel is om een eventuele zwangerschap onder zo optimaal mogelijke omstandigheden te laten beginnen en de risico’s voor moeder en kind tijdens de zwangerschap zo klein mogelijk te maken. Daarnaast is het ook mogelijk om angsten en wensen te bespreken en vragen te stellen. Indien er (mogelijke) risicofactoren aanwezig zijn, kunnen jullie tijdig doorverwezen worden naar een specialist.

De kans om zwanger te worden en de gezondheid van moeder en kind worden beïnvloed door de periode vóórdat je zwanger wordt. Niet alleen de situatie van de moeder, maar ook van de aanstaande vader is hierbij erg belangrijk. Het is goed om na te denken over jullie leefstijl, omdat dit de kans om zwanger te worden en de ontwikkeling van jullie kindje kan beïnvloeden.

Foliumzuur

Er wordt geadviseerd om foliumzuur te gebruiken vanaf het moment dat je zwanger wilt worden tot de tiende week van je zwangerschap.

Wij willen jullie vragen alvorens dit consult de zwangerwijzer in te vullen, zodat wij ons voor kunnen bereiden op ons gesprek en de juiste adviezen kunnen geven. www.zwangerwijzer.nl

Kijk ook naar de volgende links voor meer informatie:

Je bent bij ons van harte welkom