ISS_0893_05455

Algemene informatie

Een bevalling is een van de meest bijzondere gebeurtenissen in je leven.
Of je nu tegen de bevalling opziet of dat je er juist zin in hebt, wij als verloskundigen zullen je in alle facetten van de bevalling begeleiden zodat jullie een mooie herinnering hebben aan de geboorte van jullie kindje.

De voorbereiding begint met het kiezen van een zwangerschapscursus die jullie aanspreekt en past bij jullie wensen en ideeën t.a.v. de bevalling.
Daarnaast is het van belang om over de plaats van bevalling na te denken.

Wij begeleiden bevallingen thuis, in het geboortekliniek den haag, en in het Reinier de Graaf Gasthuis in delft.
Het is belangrijk dat je voor een omgeving kiest waar jullie je vertrouwt voelen. Een ontspannen omgeving heeft een positieve uitwerking op de bevalling.

Om jullie zo goed mogelijk te kunnen begeleiden en wederzijds duidelijkheid te creëren t.a.v. jullie wensen en ideeën werken wij graag met een geboorteplan.

  • Folder : voorbereiding op de bevalling

Onze Visie op de begeleiding tijdens de bevalling

Wij vinden de begeleiding tijdens een bevalling heel erg belangrijk. Niet alleen vanwege het medisch proces en de wens op een gezonde moeder en kind, maar ook omdat wij graag tevreden ouders zien die met veel plezier terugkijken op de begeleiding tijdens de zwangerschap en bevalling.

Wij steken daarom veel tijd en aandacht in het begeleiden van onze cliënten. Dit doen wij met veel liefde en plezier. Alles is bespreekbaar! Wij komen laagdrempelig bij jullie thuis wanneer jullie bellen en vanaf 4cm met goede weeën gaan wij doorgaans niet meer weg.

Samen bespreken we jullie wensen m.b.t. de begeleiding bij jullie bevalling. Wij vinden betrokken en persoonlijke zorg op maat heel erg belangrijk en doen er alles aan om jullie een zo prettig mogelijk gevoel te geven tijdens en na jullie bevalling!