Begeleiding zwangerschap Delft bij AVEA

Begeleiding zwangerschap Delft bij AVEA

Het kan zijn dat je eerste zwangerschap is aangebroken. Er zal hierbij veel gaan veranderen in het leven, uiteraard ook aan je lichaam. Mocht het moment aangebroken zijn, dan kunnen wij jouw helpen met de begeleiding van de zwangerschap in Delft en omstreken. Voor vragen waar je tegen aan loopt tijdens het zwangerschapsproces kun je ook bij ons terecht.

Wanneer moet je contact met ons opnemen?

Rondom de 34e week van de zwangerschap zullen we in gesprek gaan met jouw en je partner over de bevalling. Hierin bespreken we de begeleiding zwangerschap in de buurt van Delft zoals je het wilt. Daarnaast komt het beladvies aan de orde en het eventueel bespreken van jullie geboorteplan. Het geboorteplan is een document waarin je je wensen en verwachtingen voor de bevalling opschrijft. Zo kunnen wij hier rekening mee houden. Het is namelijk voor de verloskundige belangrijk wat je verwachtingen zijn. Daarom is begeleiding zwangerschap van groot belang. Wij helpen je om een hoop zorgen uit handen te nemen, zodat je kan genieten van de zwangerschap.

De eerste week na de bevalling

Na de bevalling komen wij als begeleiding zwangerschap in de buurt van Delft nog zo’n vier keer bij jullie thuis langs. Zo weten wij zeker dat alles goed gaat. Onze verloskundige zal ook tijdens haar bezoek vragen stellen over je gezondheid. Daarnaast kun je ons natuurlijk ook altijd vragen stellen. Wij zullen je dan ook zo goed mogelijk advies geven. Mochten er complicaties optreden, dan zal de verloskundige  gaan overleggen met je huisarts of met de gynaecoloog.

Interesse in begeleiding zwangerschap in de buurt van Delft en omstreken? Neem dan contact op met AVEA Verloskundigen.

Je kunt uzelf via de site aanmelden middels het aanmeldformulier. Tevens kun je altijd contact met ons opnemen via 015-214 44 42.

Welkom bij Avea Verloskundigen

Je bent bij ons van harte welkom

Aanmelden zwangerschap

Als je zwanger bent nodigen wij jou en je partner van harte uit om je bij ons aan te melden voor de begeleiding tijdens de zwangerschap.

Aanmelden kraamperiode

Als je zwanger bent nodigen wij jou en je partner van harte uit om je bij ons aan te melden voor de begeleiding tijdens de kraamperiode.

Aanmelden kinderwens

Ben je nog niet zwanger, maar wil je dit wel graag zwanger worden? Meld jezelf en je partner dan aan voor ons kinderwensspreekuur.

Neem vrijblijvend contact op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)