Kraamzorg Delfgauw

Kraamzorg Delfgauw

Het kan zijn dat je eerste zwangerschap is aangebroken. Er zal hierbij veel gaan veranderen in het leven, uiteraard ook aan je lichaam. Mocht het moment aangebroken zijn, dan kan Avea kraamzorg in de buurt van Delfgauw je helpen met de bevalling. Voor vragen waar je tegen aanloopt tijdens het zwangerschapsproces kun je ook bij ons terecht.

Wanneer moet je de kraamzorg in de buurt van Delfgauw bellen?

Rondom de 34e week van de zwangerschap zullen wij met jou en je partner in gesprek gaan over de bevalling. Hierin komt het beladvies aan de orde en het eventueel bespreken van jullie geboorteplan. Het geboorteplan is een document waarin je je wensen en verwachtingen voor de bevalling opschrijft. Zo kan kraamzorg in de buurt van Delfgauw hier rekening mee houden. Het is namelijk voor ons  belangrijk om te weten wat jullie verwachtingen zijn. Na afloop komt jullie plan in onze dienstmap, zo weet iedere verloskundige wat jullie verwachtingen zijn.

De eerste week na de bevalling

Na de bevalling komen wij als kraamzorg in de buurt van Delfgauw nog zo’n vier keer bij je thuis langs. Zo weten wij zeker dat alles goed gaat. Onze verloskundige zal ook tijdens haar bezoek vragen stellen over je gezondheid. Daarnaast kun je  ons natuurlijk ook altijd vragen stellen. De verloskundige zal je dan ook zo goed mogelijk advies geven. Mochten er complicaties optreden, dan zal zij gaan overleggen met je huisarts of met de gynaecoloog.

Interesse in kraamzorg in de buurt van Delfgauw ? Neem dan contact op met AVEA Verloskundigen.

Je kunt uzelf via de site aanmelden middels het aanmeldformulier. Tevens kunt je altijd contact met ons opnemen via 015-214 44 42.

Welkom bij Avea Verloskundigen

Kraamzorg

Je bent bij ons van harte welkom

Aanmelden zwangerschap

Als je zwanger bent nodigen wij jou en je partner van harte uit om je bij ons aan te melden voor de begeleiding tijdens de zwangerschap.

Aanmelden kraamperiode

Als je zwanger bent nodigen wij jou en je partner van harte uit om je bij ons aan te melden voor de begeleiding tijdens de kraamperiode.

Aanmelden kinderwens

Ben je nog niet zwanger, maar wil je dit wel graag zwanger worden? Meld jezelf en je partner dan aan voor ons kinderwensspreekuur.

Neem vrijblijvend contact op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)