Verloskundige Delfgauw

Verloskundige Delfgauw

Ben je zwanger? Dit betekent dat er een spannende periode aan zal breken, met veel veranderingen op lichamelijk en emotioneel gebied. Hierdoor kun je met veel vragen komen te zitten, deze vragen beantwoorden wij graag! Onze verloskundige in de buurt van Delfgauw zal je helpen met alles wat er op het pad komt.

Wanneer de verloskundige in de buurt van Delfgauw bellen?

Rondom de 34e week van de zwangerschap zal de verloskundige met jou en je partner in gesprek gaan over de bevalling. Hierin komt het beladvies aan de orde en het eventueel bespreken van jullie geboorteplan. Het geboorteplan is een document waarin je je wensen en verwachtingen voor de bevalling opschrijft. Zo kan de verloskundige hier rekening mee houden. Het is namelijk het belangrijkst dat alles zal gaan volgens de wensen van de cliënte en partner. Na afloop komt jullie plan in onze dienstmap, zo weet iedere verloskundige in de buurt van Delfgauw wat jullie verwachtingen zijn.

De eerste week na de bevalling

Na de bevalling zullen wij nog vier keer thuis langskomen, zo weten wij zeker dat alles goed gaat. Tijdens dit bezoek zal onze verloskundige verschillende vragen stellen en is er ook mogelijkheid om vragen terug te stellen. De verloskundige zal je voorzien van genoeg advies. Mochten er complicaties optreden, dan zal de verloskundige in de buurt van Delfgauw gaan overleggen met je huisarts of met de gynaecoloog. Interesse in verloskundige van Avea in de buurt van Delfgauw en omstreken? Neem dan contact op met AVEA Verloskundigen. Je kunt jezelf via de site aanmelden middels het aanmeldforumlier. Ook kun je altijd contact met ons opnemen via 015-214 44 42.

Welkom bij Avea Verloskundigen

Verloskundige

Je bent bij ons van harte welkom

Aanmelden zwangerschap

Als je zwanger bent nodigen wij jou en je partner van harte uit om je bij ons aan te melden voor de begeleiding tijdens de zwangerschap.

Aanmelden kraamperiode

Als je zwanger bent nodigen wij jou en je partner van harte uit om je bij ons aan te melden voor de begeleiding tijdens de kraamperiode.

Aanmelden kinderwens

Ben je nog niet zwanger, maar wil je dit wel graag zwanger worden? Meld jezelf en je partner dan aan voor ons kinderwensspreekuur.

Neem vrijblijvend contact op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)