Verloskundige kiezen Rijswijk

Verloskundige kiezen Rijswijk

Het kan zijn dat de eerste zwangerschap is aangebroken. Er zal hierbij veel gaan veranderen in je leven, uiteraard ook aan het lichaam. Daarom is het goed om na de eerste weken van de zwangerschap een verloskundige te kiezen in de buurt van Rijswijk en omstreken. Mocht het moment aangebroken zijn, dan kan de verloskundige je helpen met de bevalling.

Begeleiding

Een bevalling is een van de meest bijzondere gebeurtenissen in het leven. Of je nu tegen de bevalling opziet of dat je er juist zin in hebt, wij als verloskundigen zullen je in alle facetten van de bevalling begeleiden. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jullie een mooie herinnering hebben aan de geboorte van jullie kindje. Daarom is het kiezen van een verloskundige in de buurt van Rijswijk dan ook van groot belang. Wij helpen jullie door een hoop zorgen uit handen te nemen, zodat jullie kunnen genieten van de zwangerschap. Wij zullen jullie begeleiden in het proces tot en na de zwangerschap.

Plaats van de bevalling

Naast dat het kiezen van een verloskundige in Rijswijk en omstreken van belang is, is het ook belangrijk om over de plaats van bevalling na te denken. Wij begeleiden bevallingen thuis, in de geboortekliniek Den Haag en of in het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft. Het is belangrijk dat je voor een omgeving kiest waar jullie je vertrouwt voelen. Een ontspannen omgeving heeft een positieve uitwerking op de bevalling. Om jullie zo goed mogelijk te kunnen begeleiden en wederzijds duidelijkheid te creëren t.a.v. jullie wensen en ideeën werken wij graag met een geboorteplan. Interesse in verloskundige kiezen in Rijswijk en omstreken? Je kunt jezelf via de site aanmelden middels het aanmeldforumlier. Ook kun je altijd contact met ons opnemen via 015-214 44 42.

Welkom bij Avea Verloskundigen

Verloskundige kiezen

Je bent bij ons van harte welkom

Aanmelden zwangerschap

Als je zwanger bent nodigen wij jou en je partner van harte uit om je bij ons aan te melden voor de begeleiding tijdens de zwangerschap.

Aanmelden kraamperiode

Als je zwanger bent nodigen wij jou en je partner van harte uit om je bij ons aan te melden voor de begeleiding tijdens de kraamperiode.

Aanmelden kinderwens

Ben je nog niet zwanger, maar wil je dit wel graag zwanger worden? Meld jezelf en je partner dan aan voor ons kinderwensspreekuur.

Neem vrijblijvend contact op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)