Verloskundige kiezen Steenvoorde

Het kan zijn dat je eerste zwangerschap is aangebroken. Er zal hierbij veel gaan veranderen in je leven, uiteraard ook aan je lichaam. Daarom is het verstandig om in de eerste weken van de zwangerschap een verloskundige kiezen Steenvoorde . Mocht het moment aangebroken zijn, dan kan de verloskundige u helpen met de bevalling.

Verloskundige kiezen Steenvoorde ?

Verloskundige kiezen Steenvoorde Een bevalling is een van de meest bijzondere gebeurtenissen in je leven. Of je nu tegen de bevalling opziet of dat je er juist zin in hebt, wij als verloskundigen zullen je in alle facetten van de bevalling begeleiden zodat jullie een mooie herinnering hebben aan de geboorte van jullie kindje. De voorbereiding begint met het kiezen van een zwangerschapscursus die jullie aanspreekt en past bij jullie wensen en ideeën t.a.v. de bevalling. Daarom is een verloskundige kiezen Steenvoorde van groot belang. Wij helpen u om zo een hoop zorgen uit handen te nemen, zodat u kan genieten van de zwangerschap.

Plaats van de bevalling

Na verloskundige kiezen Steenvoorde is het van belang om over de plaats van bevalling na te denken. Wij begeleiden bevallingen thuis, in het geboortekliniek Den Haag en in het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft. Het is belangrijk dat je voor een omgeving kiest waar jullie je vertrouwt voelen. Een ontspannen omgeving heeft een positieve uitwerking op de bevalling. Om jullie zo goed mogelijk te kunnen begeleiden en wederzijds duidelijkheid te creëren t.a.v. jullie wensen en ideeën werken wij graag met een geboorteplan.

Interesse in verloskundige kiezen Steenvoorde ? U kunt uzelf via de site aanmelden middels het aanmeldformulier. Tevens kunt u altijd contact met ons opnemen via 015-214 44 42.

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Avea Verloskundigen gebruikt cliëntgegevens alleen voor het doel waarvoor de gegevens zijn opgeslagen. Wij delen cliëntgegevens niet met derden, tenzij dit voor het opslagdoel nodig is. We bewaren cliëntgegevens niet langer dan nodig is op basis van het opslagdoel van de gegevens. We houden met alle mogelijke middelen en maatregelen cliëntgegevens veilig voor inzage van onbevoegden. Avea Verloskundigen vraagt toestemming aan de cliënten voor het opslaan van persoonsgegevens, als er geen behandelcontract gesloten is. We informeren cliënten over de rechten van de cliënt ten aanzien van haar persoonsgegevens. Avea Verloskundigen informeert haar cliënten over het doel van de verwerking van persoonsgegevens en we informeren cliënten indien we bijzondere handelingen met de persoonsgegevens gaan verrichten.