Verloskundige praktijk Delfgauw

Verloskundige praktijk Delfgauw

Het kan zijn dat je eerste zwangerschap is aangebroken. Er zal hierbij veel gaan veranderen in het leven, uiteraard ook aan je lichaam. Mocht het moment aangebroken zijn, dan kan onze verloskundige praktijk in de buurt van Delfgauw je helpen met de bevalling. Voor vragen waar je tegen aanloopt tijdens het zwangerschapsproces kun je ook bij verloskundige praktijk in de buurt van Delfgauw terecht. Om de kwaliteit van de verloskunde te waarborgen, is onze verloskundige praktijk ingeschreven in het kwaliteitsregister van de KNOV.

Wie zijn wij?

Bij onze verloskundige praktijk in de buurt van Delfgauw werken wij met twee vaste enthousiaste verloskundigen: Melanie Blankesteijn en Joyce van Hees.

Wanneer moet je de verloskundige praktijk in de buurt van Delfgauw bellen?

Rondom de 34e week van de zwangerschap zullen de verloskundige van de verloskundige praktijk in de buurt van Delfgauw met jou en je partner in gesprek gaan over de bevalling. Hierin komt het beladvies aan de orde en het eventueel bespreken van jullie geboorteplan. Het geboorteplan is een document waarin je je wensen en verwachtingen voor de bevalling opschrijft. Zo kan de verloskundige van de verloskundige hier rekening mee houden. Het is namelijk voor de verloskundige praktijk belangrijk om te weten wat jullie verwachtingen zijn. Na afloop komt jullie plan in onze dienstmap, zo weet iedere verloskundige van onze verloskundige praktijk wat jullie verwachtingen zijn.

De eerste week na de bevalling

Na de bevalling komen wij van verloskundige praktijk in de buurt van Delfgauw nog zo’n vier keer bij je thuis langs. Zo weten wij zeker dat alles goed gaat. Onze verloskundige zal ook tijdens haar bezoek vragen stellen over jouw gezondheid. Daarnaast kun je ons natuurlijk ook altijd vragen terug stellen. Wij zullen je dan ook zo goed mogelijk advies geven. Mochten er complicaties optreden, dan gaan we in overleg met je huisarts of met de gynaecoloog. Interesse in onze verloskundige praktijk in de buurt van Delfgauw en omstreken? Neem dan contact op met AVEA Verloskundigen. Je kunt uzelf via de site aanmelden middels het aanmeldformulier. Tevens kun je altijd contact met ons opnemen via 015-214 44 42.

Welkom bij Avea Verloskundigen

Verloskundige praktijk

Je bent bij ons van harte welkom

Aanmelden zwangerschap

Als je zwanger bent nodigen wij jou en je partner van harte uit om je bij ons aan te melden voor de begeleiding tijdens de zwangerschap.

Aanmelden kraamperiode

Als je zwanger bent nodigen wij jou en je partner van harte uit om je bij ons aan te melden voor de begeleiding tijdens de kraamperiode.

Aanmelden kinderwens

Ben je nog niet zwanger, maar wil je dit wel graag zwanger worden? Meld jezelf en je partner dan aan voor ons kinderwensspreekuur.

Neem vrijblijvend contact op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)