Verloskundige praktijk Ministerbuurt

Verloskundige praktijk Ministerbuurt

Het kan zijn dat uw eerste zwangerschap is aangebroken. Er zal hierbij veel gaan veranderen in uw leven, uiteraard ook aan uw lichaam. Mocht het moment aangebroken zijn, dan kunnen wij u helpen met de bevalling. Voor vragen waar u tegen ons aanloopt tijdens het zwangerschapsproces kunt u ook bij verloskundige praktijk in Ministerbuurt terecht. Om de kwaliteit van de verloskunde te waarborgen, is onze praktijk ingeschreven in het kwaliteitsregister van de KNOV.

Wie zijn wij?

Bij onze verloskundige praktijk werken wij met twee vaste enthousiaste verloskundigen: Melanie Blankesteijn en Joyce van Hees.

Wanneer moet u verloskundige praktijk in Ministerbuurt bellen?

Rondom de 34e week van de zwangerschap zullen de verloskundigen met jou en je partner in gesprek gaan over de bevalling. Hierin komt het beladvies aan de orde en het eventueel bespreken van jullie geboorteplan. Het geboorteplan is een document waarin je je wensen en verwachtingen voor de bevalling opschrijft. Zo kan de verloskundige van de verloskundige praktijk in Ministerbuurt hier rekening mee houden. Het is namelijk voor de verloskundigen belangrijk om te weten wat uw verwachtingen zijn. Na afloop komt jullie plan in onze dienstmap, zo weet iedere verloskundige wat jullie verwachtingen zijn.

De eerste week na de bevalling

Na de bevalling komen wij van verloskundige praktijk in Ministerbuurt nog zo’n vier keer bij je thuis langs. Zo weten wij zeker dat alles goed gaat. Onze verloskundige van onze verloskundige praktijk in Ministerbuurt zal ook tijdens haar bezoek vragen stellen over jouw gezondheid. Daarnaast kunt u ons natuurlijk ook altijd vragen stellen. De verloskundige zal u dan ook zo goed mogelijk advies geven. Mochten er complicaties optreden, dan zal de verloskundige gaan overleggen met uw huisarts of met de gynaecoloog.

Interesse in verloskundige praktijk in Ministerbuurt ? Neem dan contact op met AVEA Verloskundigen. U kunt uzelf via de site aanmelden middels het aanmeldformulier. Tevens kunt u altijd contact met ons opnemen via 015-214 44 42.

Welkom bij Avea Verloskundigen

Verloskundige praktijk

Je bent bij ons van harte welkom

Aanmelden zwangerschap

Als je zwanger bent nodigen wij jou en je partner van harte uit om je bij ons aan te melden voor de begeleiding tijdens de zwangerschap.

Aanmelden kraamperiode

Als je zwanger bent nodigen wij jou en je partner van harte uit om je bij ons aan te melden voor de begeleiding tijdens de kraamperiode.

Aanmelden kinderwens

Ben je nog niet zwanger, maar wil je dit wel graag zwanger worden? Meld jezelf en je partner dan aan voor ons kinderwensspreekuur.

Neem vrijblijvend contact op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)