Vroedvrouw in Delft

Vroedvrouw in Delft

Het kan zijn dat je eerste zwangerschap is aangebroken. Er zal hierbij veel gaan veranderen in je leven, uiteraard ook aan je lichaam. Mocht het moment aangebroken zijn, dan kan een vroedvrouw in Delft u helpen met de bevalling. Voor vragen waar u tegen ons aanloopt tijdens het zwangerschapsproces kunt u ook bij een vroedvrouw terecht.

Wanneer moet u een vroedvrouw in Delft bellen?

Rondom de 34e week van de zwangerschap zal de vroedvrouw in Delft met jou en je partner in gesprek gaan over de bevalling. Hierin komt het beladvies aan de orde en het eventueel bespreken van jullie geboorteplan. Het geboorteplan is een document waarin je je wensen en verwachtingen voor de bevalling opschrijft. Zo kan de vroedvrouw hier rekening mee houden. Het is namelijk voor de vroedvrouw belangrijk om te weten wat uw verwachtingen zijn. Na afloop komt jullie plan in onze dienstmap, zo weet iedere vroedvrouw wat jullie verwachtingen zijn. Dit is van belang zodat iedere verloskundige u kan helpen op de manier die u wenst. Zo zorgen we bij Avea Verloskundigen ervoor dat u zo goed mogelijk geholpen wordt bij deze spannende tijd.

De eerste week na de bevalling

Na de bevalling komen wij als vroedvrouw nog zo’n vier keer bij je thuis langs. Zo weten wij zeker dat alles goed gaat. Onze vroedvrouw in Delft zal ook tijdens haar bezoek vragen stellen over jouw gezondheid. Daarnaast kunt u ons natuurlijk ook altijd vragen stellen. De vroedvrouw zal u dan ook zo goed mogelijk advies geven. Mochten er complicaties optreden, dan zal de vroedvrouw gaan overleggen met uw huisarts of met de gynaecoloog.

Interesse in vroedvrouw in Delft en omstreken? Neem dan contact op met AVEA Verloskundigen.

U kunt uzelf via de site aanmelden middels het aanmeldformulier. Tevens kunt u altijd contact met ons opnemen via 015-214 44 42.

Welkom bij Avea Verloskundigen

Vroedvrouw in

Je bent bij ons van harte welkom

Aanmelden zwangerschap

Als je zwanger bent nodigen wij jou en je partner van harte uit om je bij ons aan te melden voor de begeleiding tijdens de zwangerschap.

Aanmelden kraamperiode

Als je zwanger bent nodigen wij jou en je partner van harte uit om je bij ons aan te melden voor de begeleiding tijdens de kraamperiode.

Aanmelden kinderwens

Ben je nog niet zwanger, maar wil je dit wel graag zwanger worden? Meld jezelf en je partner dan aan voor ons kinderwensspreekuur.

Neem vrijblijvend contact op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)