Vroedvrouw in Steenvoorde

Vroedvrouw in Steenvoorde

Het kan zijn dat je eerste zwangerschap is aangebroken. Er zal hierbij veel gaan veranderen in je leven, uiteraard ook aan je lichaam. Mocht het moment aangebroken zijn, dan kan een vroedvrouw in de buurt van Steenvoorde je helpen met de bevalling. Voor vragen waar je tegen aanloopt tijdens het zwangerschapsproces kun je ook bij een vroedvrouw terecht.

Wanneer moet je een vroedvrouw in de buurt van Steenvoorde bellen?

Rondom de 34e week van de zwangerschap zal de vroedvrouw in de buurt van Steenvoorde met jou en je partner in gesprek gaan over de bevalling. Hierin komt het beladvies aan de orde en het eventueel bespreken van jullie geboorteplan. Het geboorteplan is een document waarin je je wensen en verwachtingen voor de bevalling opschrijft. Zo kan de vroedvrouw hier rekening mee houden. Het is namelijk voor de vroedvrouw belangrijk om te weten wat de verwachtingen zijn. Na afloop komt jullie plan in onze dienstmap, zo weet iedere vroedvrouw wat jullie verwachtingen zijn. Dit is van belang zodat iedere verloskundige je kan helpen op de manier die jij en je partner wensen. Zo zorgen we bij Avea Verloskundigen ervoor dat je zo goed mogelijk geholpen wordt bij deze spannende tijd.

De eerste week na de bevalling

Na de bevalling komen wij als vroedvrouw nog zo’n vier keer bij je thuis langs. Zo weten wij zeker dat alles goed gaat. Onze vroedvrouw in de buurt van Steenvoorde zal ook tijdens haar bezoek vragen stellen over jouw gezondheid. Daarnaast kun je ons natuurlijk ook altijd vragen stellen. De vroedvrouw zal je dan ook zo goed mogelijk advies geven. Mochten er complicaties optreden, dan zal de vroedvrouw gaan overleggen met je huisarts of met de gynaecoloog.

Interesse in vroedvrouw in de buurt van Steenvoorde en omstreken? Neem dan contact op met AVEA Verloskundigen.

Je kunt jezelf via de site aanmelden middels het aanmeldformulier. Tevens kun je altijd contact met ons opnemen via 015-214 44 42.

Welkom bij Avea Verloskundigen

Vroedvrouw in

Je bent bij ons van harte welkom

Aanmelden zwangerschap

Als je zwanger bent nodigen wij jou en je partner van harte uit om je bij ons aan te melden voor de begeleiding tijdens de zwangerschap.

Aanmelden kraamperiode

Als je zwanger bent nodigen wij jou en je partner van harte uit om je bij ons aan te melden voor de begeleiding tijdens de kraamperiode.

Aanmelden kinderwens

Ben je nog niet zwanger, maar wil je dit wel graag zwanger worden? Meld jezelf en je partner dan aan voor ons kinderwensspreekuur.

Neem vrijblijvend contact op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)